Spring til indhold

Find og køb WWII Willys Jeeps til salg

Find og køb WWII Willys Jeeps til salg

FANTASTISK OPLEVELSE
At eje en WW2-jeep er en fantaskisk oplevelse, og vil gøre dig til et gladere menneske; de er sjove at køre, de er små og passer let i en almindelig garage. De klarer sig godt i almindelig trafik, og deres off-road-evne er af en anden verden. En Jeep kan køre steder, som ingen andre SUV’er vil kunne klare

Jeep’ens mekanik er enkel, den er nem at vedligeholde og reparere, og der er tusindevis af reservedele – næsten alt hvad du har brug for, er tilgængeligt. Faktisk kan du bygge en ny jeep baseret på reservedele.

PRISER ER EKSPLODERET
Det er størrelsen og ikke mindst de mange nyere krigsserier og -film, der de seneste år har øget efterspørgslen på Jeeps. Alene de sidste fem år er prisen eksploderet, og er steget til halvanden og helt op til det dobbelte af, hvad jeg betalte i 2017.

Prisen for en rigtig flot Jeep ligger på omkring EUR 20.000 - 30.000 (DKK 150-220.000), hvilket de reelt ikke er værd. Du kan også finde jeeps til omkring EUR 10-15.000. Hos Jeep Village i Frankrig kan du købe en fuldstændig renoveret Jeep i omegnen af DKK 250.000 – men så er den også som ny. Du kan købe en god projekt-jeep, der let kan restaureres, for omkring EUR 8-10.000.

Konfirmations og bryllups kørsel i jeep anden verdenskrig

ANERKENDT KØRETØJ
Det ville være rimeligt at sige, at Jeeps er et af verdens mest ikoniske køretøj. Den er moderen til alle moderne 4x4-køretøjer, der eksisterer i dag. Hvis du passer på din Jeep og holder den godt vedligeholdt, vil den tjene dig i mange år. En Jeep er kun til låns, da den overleve dig mange gange og holder langt ud i fremtiden.

Her kan du finde Willys Jeeps til salg

Der er mange steder nettet, du kan søge og finde jeeps til salg. Jeeps fra WW2 - Anden Verdenskrig - er meget eftertragtede, og er sjældne at finde. Men det er ikke umuligt.

Hvis du virkelig drømmer om en WW2-jeep, kunne en mulighed være at finde en flot Hotchkis. Hotchkis blev produceret i Frankrig på licens fra Willys Overland helt frem til slut 50'erne, og ofte er de ombyggede Jeeps fra WW2. Det betyder, at kun det trænede øje kan se forskellen. Du får 'look'et' og glæden ved at eje en jeep.

En Jeep MB/GPW er klassificeret som en G503, hvilket er et godt søgeord, når du leder på nettet.

Dansk Militærhistorisk Køretøjs Forening (DMKF) Forening af entusiaster, der samler på og kører i historiske militærkøretøjer. Besøg foreningens website > eller DMKF's gruppe på Facebook >

Milweb i England er et stort site for køb og salg >

Willys For Sale >

Auktionssitet TroostWijk i Holland har ofte Jeeps og Hotchkis på auktion >

Facebook G503 - Der er mange grupper på Facebook, hvor du finder entutiaster fra hele verden. Her sættes jeep også til salg. Søg på G503 Jeep på Facebook. Besøg gruppen G503 WWII Jeep Willys MB Ford GPW > eller WWII G503 >

Military Trader Vehicles i USA and Magazine >

BRUG KORREKTE SØGETERMER
Når du søger efter en Jeep fra WWII, er det en god ide, at du lærer de korrekte termer, ellers får du ingen brugbar resultater. Fællesskabet omkring Jeeps og militærekøretøjer er meget specialiseret og bruger tekniske militære termer. Du bør derfor læse om Willys Jeep MB på Wikipedia >

TAL MED EKSPERTERNE
Før du køber en jeep, bør du skaffe mere viden og tale med folk i Jeep-fællesskabet. Tal med jeep-ejere, meld dig ind i Dansk Militærhistorisk Køretøjs Forening (DMKF) og deltag i grupperne på Facebook. Her kommer der også Jeeps til salg indimellem.

Vurder også, hvor original Jeepen skal være. Priserne for en jeep, der er tæt på perfekt, kan i den grad springe dit budget. Køb i stedet en mindre original, og invester i stedet løbende og gør den mere original.

Tag altid en ekspert med dig, når du skal køb en Jeep.

Bryllupskørsel i gammel jeep om vinteren
Tærrænkørsel med willys jeep mb i sneen
Udsnit af instrumentbræt i jeep
Instrumentbrædt i en jeep fra anden verdenskrig

KONTAKT OS

+45 50 99 42 24

kontakt@lejwillysjeep.dk